View Single Post
Vechi 01.11.2012, 08:54:28
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Daca si Zaharia este inchistat , si cu influente protestante , inseamna ca toti cei de aici sunt satanisti , atei si tractoristi . . ., si singurul ortodox esti dumneata !
Cum ramane cu aplicarea :
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15661
Stimate cristiboss, nu mai indemna la cearta si polemici personale!
Postarea mea a vizat exclusiv anumite afirmatii si nu persoana.

Cuvintele tenedetioase cu conotatii peiorative pe care mi le atribuiti insinuator si insidios pentru ca discutia sa degenereze in conflicte personale asa cum procedati de obicei... nu ma vor atrage in "nivelul acesta de comunicare" si nu vor ramane fara consecinte (voi scrie admnistratiei, nu este o amenintare ci este o realitate). Nu spun asta pentru ca ar conta pentru mine personal actiunile dvs., sau afirmatiile dvs la adresa mea (fie pozitive fie negative) ci avand in vedere violenta virtuala, certurile, insjuriile, calomniile, atacurile la persoana care au avut multe victime pe acest forum...

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";

Last edited by Eugen7; 01.11.2012 at 09:14:22.
Reply With Quote