View Single Post
Vechi 01.11.2012, 01:13:10
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Așa o fi căci din țărâna pământului și din suflarea de viață veșnică a Domnului e făcut omul, deci mai înainte de 7500 de ani cu toții aveam o parte în Dumnezeu, căci Sfânta Treime e din Veșnicie întru Tatăl care L-a născut pe Fiul și L-a purces pe Duhul mai înainte de 7500 de ani.
Eu vorbeam ad-literam, fizic, nu duhovniceste. Lasa-ma cu aia 7500 de ani. Aia i-o spui lu' un copil de 4 ani, nu mie! Pentru tine cele 6 zile ale creatiei sunt zile pamantene, de 24h. Esti genial! Niciun teolog nu poate sustine asta, nimeni nu stie, numai Dumnezeu!

Citat:
Păi văd că tu faci ca și curcile?... crezând că ești mai jmecher așa
Nu cred ca sunt mai smecher. Dar tu de ce crezi asta despre tine?

Citat:
deși habar n-ai cum se rotesc stelele în cer și cum produc ele flux magnetic și cum e circuitul electro-magnetic ceresc
Siiiigurrr... ca tu stii Noi "este" prosti, asa e?

Citat:
Tu n-ai dectât să crezi ce vrei. Nici eu n-am știut asta până ce m-am luminat că așa este din discuții cu frații și colegii de pe forum ca dar de sus.
Normal ca eu cred ca vreau, sau in orice caz, orice altceva decat ce spui tu. Si vezi ca lauda de sine... (am uitat cum era ).

Citat:
Bună poanta, păi dacă e sferă și duci tangenta la două sfere, oare ce e pe înălțime, la 100m, la 1000m, la 10.000m... oare tangenta din acel punct n-ar vedea sfera soarelui înaintea celor aflați pe suprafața mărilor?
Ba da! Si ai calculat tu ca nu e asa?? Doar ca ti-am explicat, diferenta este una minuscula, insesizabila avand in vedere cifrele dupa care facem calculele!

Citat:
Se vede că tu nu știi d'astea.
Bine ca stii tu...

Citat:
Și tot eu sunt penibil cu afirmațiile mele?
Dar cum esti? Toata lumea sustine asta!

Citat:
Zâmbesc indulgent, deși iar mi-ai stricat ziua.
Ti-o strici tu singur tinand mortis la teoria ta de 2 bani. Nici bastinasii nu ar crede asa ceva!

Citat:
Ești prea superficial și credul în 'științificii' absurdului
Stiinta in mare parte e buna, si e tot de la Dumnezeu.

Citat:
Păi soarele nu e sursă punctiformă ca becul ci e suprafață luminoasă.
Mai, dar tu de unde le stii pe toate si noi, prostimea, habar n-avem?

Citat:
Cu cât pământul acoperă tot mai multe becuri cu atât mai mult strălucirea pe zona luminată a lunii ar trebui să devină tot mai slabă, mai mică!
De ce? Si daca ar fi asa cum spui tu, tot teapa iei. Sa zicem ca intensitatea luminii scade, dar scade deasemenea si suprafata luminata in mod direct proportional. Fa si tu un experiment, filmeaza-l, si convinge-ma ca e cum spui!

Citat:
Iar la eclipsă strălucirea zonei luminoase rămâne identică și constantă până la ultimul punct luminos.
Am explicat mai sus! Si ti-am dat si exemplul cu becul. Repeta-l pana iti intra bine in cap!

Citat:
Deci nu pământul se interpune ci luna iese și intră din cealaltă parte în lumina oglindită de oglinda cea plană a pămntului la eclipsa de lună.
Bla bla bla... Si mie imi plac SF-urile, dar nici chiar asa.

Citat:
Deci soarele nu poatre fi decât semisferic,
Frate, da' l-ai vazut tu??

Citat:
Partea aia neluminată, partea întunecată care se vede de jos este o parte din fața lunii care se vede la lună plină. Partea nevăzută a lunii, aia de deasupra, n-a văzut-o nimeni! Mă mir că tu o vezi... dacă ești foarte atent.: ) ) )
Intra pe Google Earth sa o vezi! Ai acolo toata Luna si o intorci pe ce parte vrei tu. E atat de simplu. Just do it! :)

Citat:
Eu am 4 de 6: 6+6+6+6=12+12=24 de bătrâni pe 24 de scaune cerești, deci ești în eroare că-ți lipsește un 6 de la socoteală ca să mă fi etichetat corect: vso6666.
Ai vso vi vi vi, deci 666. Vezi ca...