Doamne ce mi-a fost dat sa citesc in primul post al acestui topic! Sigur, si marmota... (cum era?)
Eu am pasaport biometric, care e problema? Si bineinteles, l-am facut cu aprobarea si binecuvantarea duhovnicului. Brr... voi arde in iad, in cazane cu smoala din cauza asta

Exact asta ne duce pe noi in iad, un prapadit de cip

Pacatele deja nu mai conteaza, nu le mai dam prioritate. Vai noua, ca strecuram tantarul si inghitim camila!
Cat despre faza cu noaptea si cutremurul de 8 ore... sa fim seriosi, ce imbecil a scris chestia aia? Auzi, cica tine 8 ore cutremurul si se deplaseaza axa pamantului. Si cu toate astea, casele si blocurile nu se vor darama, vom putea sta in ele si sa ne uitam la lumanarea aia (ca pe geam n-avem voie sa privim, o mierlim)

Doamne, daca ar durea prostia!!!
By the way, putem trece si la lucruri serioase? Parca e (sau se vrea a fi) un site crestin, nu unul de aberatii si mai stiu eu ce nascociri. De parca lumanarea ma duce in Rai si ma scapa de vremurile negre ce vor veni... si nu rugaciunea cu spovedania + impartasania. Mda, ca babismele care zic ca trebuie ca omu' sa moara cu lumanarea aprina, ca altfel nu are lumina.... Si alte asemenea porcarii!