View Single Post
Vechi 16.10.2012, 00:32:26
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Păi avem niște date noi la revelație....

Cum că, după Înviere, fiecare dintre noi vom purta un mic muzeu al "concupiscenței" și anume chiar "armele crimei", așa, să ne aducem aminte ce nasol era când trebuia să ne înmulțim ca niște mamifere oarecare....

Pe de altă parte, celălalt vizionar ne informează că "vom învia precum îngerii" asta însemnând că îngerii mor și ei ca toate creaturile angrenate într-un lanț trofic, iar oarecând vor învia să dea mărturie la Judecată despre isprăvile noastre de-a lungul și de-a latul Istoriei. Eu cred că îngerii vor muri în urma ostenelilor neîncetate de a păzi omenirea de proprii ei membri, dar asta e numai o părere personală.
:-D
Pai, daca armele 'crimei' vor invia, atunci si 'crima.'
Cei car se grabesc sa spuna ca nu vor mai folosi la nimic nici ele, nici gura, nici stomacul, si poate nici creierul... cred ca mai degraba vor sa spuna ca si functiile acestor organe vor fi transfigurate.
Nu vom mai avea deci relatii sexuale ca acum, ci va exista un alt tip de unire care ne depaseste puterea imaginatiei. Dar precum este continuitate intre trupul actual si trupul inviat, va fi continuitate si intre unirea trupasca actuala si unirea trupurilor inviate.

Last edited by Fani71; 16.10.2012 at 00:38:37.
Reply With Quote