Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Am insa vaga impresie, ca ceea ce intreprindeti, este doar o incercare de a strica acest topic, devenit intre timp interesant, prin n off-topicuri, menite sa abata atentia de la cele ce se discuta. Si imi aduc aminte de cuvintele Sf. Marcu pustnicul, pe care le-am postat mai sus:
"Vicleanul placator de oameni, intr-un chip sfatuieste, intr-un chip vrajmaseste, pe unul il lauda, iar pe altul il prihaneste, invatand pe aproapele, pe sine se lauda."
|
Nu, nu e chiar o impresie... E o adevarata diversiune... Sabotare pur si simplu...
"Off"-urile astea ne tulbura mintile si pierdem sirul gandurilor noastre, cand tocmai ajunsesem atat de aproape de iluminare in privinta impotentei "manipulate"...
Bietul Sfant Marcu si alti cuviosi Sfinti Parinti ne-au adresat Cuvantul, nu savoarea interpretarilor. Daca ei ar fi anticipat ca pe marginea scriierilor lor, se bate atata apa in piua, probabil s-ar fi rugat mai mult pentru noi, cei ce mai asteptam inca, dupa 76 de pagini sa depasim stadiul de "vorbe" si sa trecem la "traire"...
Fratilor, mantuirea pe internet e doar o iluzie. Tratati-o ca atare!