View Single Post
Vechi 08.10.2012, 18:56:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Question ? ? ?

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
In concluzie, oamenii de stiinta sunt cu totul onesti si destupati la minte si foarte iubitori de Dumnezeu
Se spune că toți oamenii de știință atei, adunați într-o conferință, au hotărât să trimită un reprezentant la Dumnezeu, pentru a-L anunța că omenirea nu mai are nevoie de El. Astfel, reprezentantul oamenilor de știință atei, ajungând în fața Domnului, a spus plin de orgoliu: "Doamne, să știi că omenirea nu mai are nevoie de Tine. Tot ceea ce ai făcut Tu putem face și noi acum. Tu ai creat viața? O putem crea și noi! Tu ești Acela, Care dăruiește sănătate oamenilor? Medicina a progresat atât de mult, încât poate ajunge la același rezultat. Ceea ce este cel mai important, putem crea chiar oameni fără ajutorul Tău, în laborator." Atunci, Dumnezeu, după ce a ascultat cu răbdare discursul ateului, i-a răspuns: "Dacă vrei să-Mi demonstrezi că nu mai aveți nevoie de Mine, crează-mi un om chiar acum, în clipa aceasta". Fără a-și pierde curajul, omul de știință a vrut să aplice imediat metoda științifică, pe care o cunoștea, dar Dumnezeu i-a spus: "Nu așa, ci îți poruncesc să creezi un om prin metoda originară, așa cum l-am creat Eu pe Adam, mai exact din pământ". Ateul, dezorientat, gândindu-se cum ar putea crea un om din pământ, s-a aplecat, a luat în mâini țărână și a rămas pe gânduri. Atunci, Dumnezeu, privindu-l cu dragoste, i-a spus: "Nu așa, fiule, ci Eu ți-am poruncit să faci un om din materia creeată de tine".
Doamne-ajută!