Citat:
În prealabil postat de aurelia1984
Dupa ce am depasit faza in care m-am simtit calcata de tren am incercat sa fiu deschisa si sa discutam despre situatia aceasta, doar-doar s-o intampla sa aud ce voiam sa aud. Si anume ca de dragul meu (de Biserica nu suporta sa ma auda vorbind, dar eu speram sa castig teren si in directia aceasta, cu timpul) ar prefera sa nu fi avut parte de experientele anterioare si ca ar vrea sa astepte cu mine pana la cununie. Raspunsul lui, in schimb, a fost de un paradox ce m-a lasat fara replica: "Da, de dragul tau as vrea sa fiu virgin, dar nu-mi pare rau de ceea ce a fost. A fost frumos!"
|
Dragă Aurelia,
să nu te surprindă, dar eu am auzit lucruri din astea și din partea unora care sunt chiar foarte duși la biserica (acum). Nu le părea rău până într-acolo. Chit că aventurile le-au avut în faza când nu-l înțelegeau pe Hristos. În rest, nu știu ce să-ți mai spun, nu prea cred că pot da sfaturi, totuși, pentru că eu însămi m-am căsătorit la 29 ani. Nu-ți doresc decât să-ti găsești iubitul care să te merite ca fată !
Doamne ajută!