Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Cu ei sau fara ei... mie imi e totuna. Mai bine totusi daca i-ar starpi cineva.
|
Moderatorii ar trebui sa ia atitudine.
Citat:
Da dar si acei oameni au familii,plus ca sunt nationalisti,extrem de nationalisti. Jidanii vor si sa faca al treilea templu cu orice pret. Doar sti cine va fi incoronat acolo,nu?
|
Stiu ca evreii traditionalisti doresc sa construiasca templul exact cum ortodoxii doresc Catetrala Mantuirii Neamului (poate chiar mai mult decat noi).
Nu stiu cine va fi incoronat acolo sau care e treaba pe acolo.... si nici nu ma intereseaza ! Oricum nu vor construi nici un templu (cel putin nu in locatia pe care o doresc ei fiindca o pretind si musulmanii).
Citat:
Si Pakistan are bomba atomica (tot musulmani) si nu au folosit-o. Crezi ca Iranul ar face-o daca nu ar fi provocati si nu ar avea motive intemeiate? Ma indoiesc!
|
Ma trec frisoanele cand ma gandesc ca vor mai fi si alte state islamiste care sa detina o astfel de arma.
Citat:
Deci pana la urma iti doresti ca jidanii sa atace. Si tu ai o conceptie diferita,distorsionata asupra realitatii.
|
Prefer ca evreii sa nu se amestece in conflict ci doar americanii si restul aliatilor. Probabil ca te crezi mai conectat la realitate daca citesti teorii ale conspiratiei!
Citat:
Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra??
|
Nu am vazut ce scrie in talmud dar am vazut ce scrie istoria despre masacrele evreilor in evul mediu in numele lui Hristos. Una e sa scrii si alta e sa si faci!