Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Din nou, aceeași atitudine de autosuficiență și condescendență.
Spuneți-ne, de ce credeți că sunteți calificat să "explicați" cărțile unui sfânt ?
Și, că tot veni vorba, ați citit cartea ?
Domnule Cătălin, smerenia este o calitate pe care creștinismul o promovează, nu doar în materie morală, ci și în materie intelectuală. Observ că dumneavoastră sunteți pur și simplu incapabil să recunoașteți că ați greșit. Exemplul de mai sus, cu folosirea incorectă a limbii române, este elocvent. În loc să admiteți, așa cum este normal și frumos, că nu sunteți impecabil, ați izbucnit în acuze și insulte. Și de ce ? Pentru că v-am întrebat dacă aveți vreo calificare credibilă în domeniul științific ?
|
Erethorn, tu m-ai acuzat de niste lucruri false, ca intotdeauna. Ti-am aratat ca ce am scris e corect si ca tu nu cunosti de fapt ceea ce ma acuzi, adica limba romana. Dar ca intotdeauna, tu sustii acelasi lucru, nu are importanta ca ti-am aratat acest lucru.
Asa procedezi intotdeauna, cred ca e a douazecea oara cand ma acuzi de niste aiureli care arata ca nu stii despre ce vorbesti. Eu nu mai sunt dispus sa-ti raspund la toate acuzatiile aberante pe care le gasesti tot timpul, oricum nu am cu cine discuta pentru ca tu continui sa scrii aceleasi lucruri ca si cum nu ti-as fi raspuns. In privinta asta ai unele asemanari cu Eugen, si el repeta aceleasi lucruri ca si cum nu i-as fi raspuns.
Uite, si acum, iar te bagi ca musca in lapte, nici nu stii despre ce e vorba, cand am discutat despre cartea Sf. Luca, ce am discutat, dar tu ai ceva de scris despre mine, nu te intereseaza de fapt subiectul. Eu mi-am format o opinie (in cei doi ani), ca esti un om rautacios, din pacate pe forum nu pot alege cu cine coabitez, singura solutie ar fi doar sa nu mai intru pe forum daca nu imi convine.