Subiect: Inima
View Single Post
Vechi 17.09.2012, 19:48:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Caci intreagul procves de induhovnicire spre aceasta si tinde ,spre capacitatea noastra de a iubi ..
O sa spui ca iar ma iau de tine ! Gresit , cand gandesti astfel , adica orice contrazicere e vrajmasie , rautate , sau mai stiu eu ce .
Apai , draga Iustine , tu traiesti in doua lumi paralele , teoretizand prea mult , o teoretizare specifica omului izolat , singuratic , sau , Doamne fereste , sub influenta lui Bahus .
Mai fratioare , de iubesti atat de mult si iti doresti sa cunosti oameni , inclusiv pe cei de aici , dupa proprile marturisiri trecute , de ce te ascunzi la toate "probele practice "?
Il iubesti pe interlocutorul tau Ioan Cezar ? Pai n-ai cum sa nu-l iubesti , dupa propria-ti teorie , si atunci ma intreb , cand a avut nevoie de "iubire" , unde ai fost ? O sa repeti ca in delegatie , precum ai mai spus-o de N ori , dar de atunci si pana acum tot intr o delegatie o ti , mai frate ? Esti din Bucuresti din sectorul 3 , din Balta Alba , langa mine si Ioan , si te intreb cand vei face o demonstratie practica de "iubire "? Pana acum cam zece-cinsprezece forumisti au facut si aceasta demonstratie !
Oare emotivitatea ta , ca sa nu-i spun altfel , nu este un mare semn de intrebare , mai ales cand cineva de aici avea si are nevoie de iubire si ajutor practic ?
Asta-i inima curata , nu inima desenata din tastatura , prin cuvinte si declaratii frumoase .
Hristos n-a stat in declaratii , El a lucrat si lucreaza pentru noi , prin noi , pentru noi si mantuirea noastra !
Pe un thread cereai prietenie , iubire , conlucrare , intelegere , si alte bla-blauri , cum spun unii de pe aici , dar vezi tu te ascunzi in spatele monitorului rece cand vine vorba de transpunerea virtualului in realitate .
Cand Ioan imi va confirma iubirea ta , atunci iti voi cere iertare , pana atunci mare grija la tastatura si REALITATE !