View Single Post
Vechi 09.09.2012, 00:13:10
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Deci destul de superficial, în calitate de vizitator.
Daca 3 ani - din '90 pana in '93 - ti se par putini...
Apropo, tu cat timp ai stat si ai "studiat" inainte sa te scalzi in apa sambetei?

Citat:
Hmm. Până la respectivele "(ne)lămuriri", eu deja mă lămurisem cum stă treaba cu ortodoxia. Și apoi... cât de ne-subiectivă putea fi lămurirea unui preot? Doar nu credeai că-mi va zice: "bine faci fiule, mergi la adventiști!".
Normal ca nu-ti spunea sa mergi la secte, dar nu ai avut niciodata curiozitatea sa asculti si parerea unui preot?
Si mai spui ca deja te lamurisesi cum sta treaba cu ortodoxia fara sa asculti si parerea unui preot ortodox?

Mai, coane 666, tie iti cam place sa te lasi amagit, nu-i asa?
Iti place sa te convinga cineva de ceva, ti-e cam teama de alte pareri si atunci fugi de ele.
Parerile sectare s-au pliat foarte bine pe tiparul tau sufletesc "de moment" si, tac-pac te-ai bagat la apa si n-ai mai iesit de-acolo; sa stii ca asta e intr-adevar curios la voi: intreaga voastra psihologie religioasa - ca nu se poate vorbi de traire mistica autentic crestina - nu reuseste sa iasa din apa "botezului". V-ati cam plafonat la "botez" cu trairea religiei.
Restul povestii cu altarul din ceruri, scenariul cu a 2-a venire a Mantuitorului sunt doar imaginatii holywoodiene cu happy-end.

Citat:
Nici tu nu ești convins de frazele absurde înșirate mai sus! Cum să reușești a mă convinge pe mine? Adică bebeluș fiind "așteptam cu nerăbdare intrarea în Împărăție", iar ca om matur și cântărind/comparând lucrurile câțiva ani la rând înainte de botezul la adventiști eram "în necunoștință de cauză"! Hai domnule că ești ridicol!
Coane 666, tu ai marturisit cu gurita ta ca ai cantarit lucrurile folosind argumente doar dintr-o singura sursa!!
Si cand ai o boala anume este bine sa consulti 2 doctori, daramite cand te "pregatesti" pentru un asa pas "mare"...

Apropo de ratiunea bebelusilor, tu de la ce varsta ai inceput sa gandesti? Sa nu-mi spui ca doar atunci cand te-ai "botezat" la sambetisti...
Reply With Quote