Si ca tot vorbeam de flexibilitate: Mi-ati pus un stigmat din prima, fara sa vreti sa discutam inainte. Stigmatul unei fete care copiaza articole de pe net si le da drept proprii. V-am garantat ca nu este asa si ar trebui sa ma credeti pe cuvant. Lucruri de genul acesta se intampla in general in viata. Din cauza unor prejudecati, tindem sa respingem anumiti oameni sau sa-i catalogam intr-un anumit fel.
Repet, sfaturile mele, sunt in special pentru fetele care au trecut de o anumita varsta si ATENTIE, le afecteaza puternic sufleteste faptul ca nu-si gasesc un sot. Nu am nici cea mai mica problema cu femeile care se roaga la Dumnezeu pentru un sot si au deplina incredere ca le va venii alesul inimii. Cu siguranta, Dumnezeu le va asculta rugile mai devreme sau mai tarziu. Eu am oferit aceste sfaturi pentru femeile care isi doresc cu ardoare sa se marite cat mai repede si considera ca o problema comportamentala a lor, le face sa nu-si gaseasca.
E total eronat ca noi ca femei sa consideram ca barbatii sunt niste porci si nu ne merita. Sunt o gramada de barbati seriosi, din care putem sa ne gasim alesul. Doar ca anumite femei, fiind neobisnuite sa se poarte cu barbatii, au nevoie de anumite stimulente de genul acesta.
Imi pare rau daca am jignit pe cineva cu sfaturile mele. Doamne ajuta!
|