Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Există sateliți, doar că modul lor de funcționare nu cred că este cel făcut public. Nu stau nemișcați în imponderabilitate, ci sînt menținuți la o anumită altitudine într-o stare de echilibru aparent de către o sursă de energie neconvențională sau "orbitează" deasupra Terrei propulsați de aceeași energie. Cu alte cuvinte, tehnologia de la bordul lor este mult superioară celei prezentate publicului.
|
Adica tehnologie OZN ceva..
Citat:
Ceea ce susțineți voi, că au fost lansați pe orbită și acolo traiectoria le este ajustată prin metode de genul fîs-fîs, adică hai să ne jucăm de-a conservarea impulsului funcție de poziția zilnică a Lunii și a Soarelui - păi asta e o explicație fantastico-ridicolă pe care eu unul n-o s-o înghit.
|
Sunt sigur ca tehnologia ozn -ista e mult mai usor de inghitit.
Pentru cine nu stie fizica, categoric, realitatea e in formule care dau dureri de cap, fantezia doar fantezie si atat.
Citat:
Cum de altfel nici așa-zisa decolare fîîîîîîîîs a modulelor selenare n-o s-o cred în veci și pururi, domnule Tartaruga...
|
Pai nu zice nimeni sa crezi, studiaza putina fizica si chimie si vezi daca se poate sau nu.
Citat:
Dumneata ți-ai pus vreodată problema funcționării acestor sateliți cu o precizie și o fiabilitate suficient de mari ca să poată furniza date corecte despre poziția unui navigator de pe Pămînt? Și aici mă refer la aparate GPS pentru publicul larg, care au o precizie de ordinul metrilor sau chiar mai proastă, nu la cele folosite în sistemul militar.
|
Nu sa "ti-o pui" e important ci sa studiezi.
Adica sa pui mana pe manuale respective de fizica si vezi care e treaba.
Ca sa-ti alege cvasi-arbitrar o credinta pe baza de "feeling" - e la indemana oricui.
Dar ghici ce, "feeling" -ul nu stie fizica, in schimb corpul purtator da - sper sa nu constanti asta la modul practic cel mai dureros.