View Single Post
Vechi 19.07.2012, 15:42:44
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
Probabil nu iti imaginezi cati asa zisi credinciosi sunt exact in felul in care ii descrii tu si cum iti spuneam eu, adica din aia care considera ca orice le este inca necunoscut tine de Dumnezeu.
Daca nu are explicatii pentru un fenomen, clar e mana lui God. Daca citesti cu atentie pe aici pe forum, vei vedea ca exista cel putin un user care considera ca si schimbarea pe verde a semafoarelor, pentru avantajul sau, tine tot de Dumnezeu, de parca functionarea semafoarelor nu ar tine de matematica ci de influenta lui Dumnezeu, schimband matematica pentru avantajul credinciosului.

Exista unii credinciosi, pe alte forumuri, care cred ca si sondele spatiale trimise pe Marte sau prin spatiul cosmic sunt doar trucaje, nu exista asa ceva.
Si care este problema ta ca unii cred intr-un fel iar altii cred in alt fel ?De ce vorbesti de ei cu atat de multa ura ? Te-au obligat pe tine sa crezi ? Daca tu nu vrei sa crezi , asta nu inseamna ca trebuie ii influentezi pe ceilalti si sa-i vorbesti de rau.

Iar daca vreti sa vorbiti despre particula lui Dumnezeu , deschideti un nou subiect.