View Single Post
Vechi 12.07.2012, 23:29:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ti-am zis, nu sunt bugetari, e clientela politica.

Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii.

Ai macar curajul sa vezi asta.
Ce sa vad ? E o propaganda basista pe mai multe voci dar care spune acelasi lucru. Nu votati DA la referendum.

Citat:
Sigur, toti au un interes, si psd -ul are un interes, si tu ai un interes.
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti.

Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt.
Sunt dispus sa-mi asum riscul asta.

Citat:
Sau nu esti informat.

Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati?
Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva.
Nu am crezut niciodata ca Nastase va fi condamnat doar pentru ca merita sa fie condamnat. Eu cred ca Basescu este corupt dar as vrea sa-l vad la puscarie pentru ca este corupt nu pentru ca oamenii cred ca merita sa faca puscarie.

Citat:
In timp ce tu ai sa visezi frumos asa la cai verzi pe pereti, dand in dreapta si stanga orbeste si cu disperare, ai sa fii mancat pe indelete de realitatea imediata si care in culmea nesimtirii, nu vrea sa se potriveasca cu aspiratiile tale pentru care lupti imaginar.

Spor la imaginat, viteazule :))
Toti o sa fim mancati mai devreme sau mai tarziu.
Si mai usor cu "rautacismele" intelectualistule :))