Citat:
În prealabil postat de Doriana
O sa cada si Basescu. Vine Crin si il gratiaza pe Nastase. Doar arestarea lui a fost unul din motivele pentru care s-a enervat USL. Il veti avea din nou pe Nastase cu rusinea spalata si iertat, asa cum a fost iertat si Iliescu pentru mizeriile de mineriade. Dar macar veti fi multumiti ca vorbeste academic.
Vai tarisoara mea... 
|
Pai da,Doriana draga, asta vor si asta se va intampla daca noi ii lasam...ce a facut Iliescu e finut spus "mizerii",sunt CRIME, spalau cu furtunul sangele de pe trotuare in iunie 90,atata sange cursese,iar unul din cei care au reusit sa scape,un cunoscut pe care mama il sfatuise sa nu mearga spre Universitate,pentru ca presimtea ce o sa se intample,i-a povestit cum i-a bagat in dube si in ce hal i-au batut.Il facusera din om,neom,l-au nenorocit pe viata.Multi,insa,nu au mai avut nici macar sansa asta,si-au dat duhul in mainile hoardelor dezlantuite la ordinul tovarasului Ilici,fapt pentru care le-a multumit public.Filmarile sunt peste tot pe internet,sunt realitatile pe care poporul nostru le-a trait,cum pot unii sa ignore asta si sa sustina un partid care il are ca presedinte de onoare pe un criminal?
Dupa 90,pe timpul lui Iliescu,numai in mintea persoanelor naive a fost democratie,pentru ca securitatea in continuare salta oameni,cei care deranjau regimul pentru ca spuneau adevarul,le terorizau familiile si multe altele peste care s-a avut grija sa se traga cortina tacerii.
http://www.realitatea.net/iliescu-de...ui_941660.html
Nu pot decat sa ma gandesc ca sustinatorii unui astfel de partid ori nu isi cunosc istoria si din aceasta cauza sunt extrem de usor de manipulat ori au avut in trecut sau chiar prezent niste beneficii din partea acestui regim.
Avantajul lor este ca au o mare parte din media cumparata,iar asta i-a ajutat sa construiasca sistematic o imagine cat mai proasta lui Basescu,familiei sale,toate astea au fost concertate cu grija de ceva ani.Doar eu am vorbit anul trecut cu unul din ai lor,care nu ca stia,era sigur 100 % ca PSD va veni din nou la putere,erau mobilizati de atunci.Nu am vrut sa cred,dar mi-a spus " o sa vezi..." .
Doar ca nici in prezent nu vreau sa vad si mai ales nu pot sa cred cum romanii merg de buna voie precum niste biete animale la sacrificiu.Insa animalele sunt "bietele",pentru ca saracele nu au de ales,dar noi avem,aici e tragedia!
Nu il ai la inima pe Basescu,dar ce faci,ca sa nu il alegi pe el,optezi pentru unii care au talharit tara zeci de ani,pana au adus-o in sapa de lemn,ti-au facut confratii sa traiasca sub dictatura si teroare,iar pe altii i-au ucis pentru ca le stateau in cale?
Ii mai judecam pe cei care pleaca din tara...pai sincer,incep si eu sa iau foarte in serios in calcul aceasta varianta.