View Single Post
Vechi 26.06.2012, 15:18:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai eu zic sa-ti dai singur peste bot daca te deranjeaza vrajeala si smecheria. Habar nu ai de nimic, iti dai si tu cu parerea si ca orice basist incurci adevarul cu minciunile scrise in EVZ si faci o varza monarhisto-basista din care sa nu mai inteleaga nimeni nimic.

Adevarul este ca banca lui Vantu s-a creat cu bani furati de la FNI. Deci e iar exact invers decat spui tu ca ar fi. FNI a dat faliment in martie 2000. Si nu-i Vantu capul rautatilor ci fostii securisti care au luat grosul banilor. Vantu raspunde si el la comenzi, nu e de capul lui. La fel cum Necolaiciuc nu e de capul lui. Nu a furat el banii ci doar mafia s-a folosit de el, dupa care l-a lasat sa fuga. A fost arestat in SUA pentru incalcarea legilor emigrarii si atunci mafia l-a adus inapoi si e liber si azi.

Poate intr-o zi o sa-ti dai seama ca servesti minciuna si o sa vii sa-ti ceri scuze. Dar s-ar putea ca scuzele sa fie prea putin.

http://www.youtube.com/watch?v=rT4kDdPtUXQ

Nu vezi că ai tactica lor în sânge:
-mă faci conflictual, încurcat, mincinos, habarnist, servitor al minciunii, tot eu, ''bună'' gLumea...
-mă faci băsist, rasist, securist, jignist...
-mă faci ziarist vândut ca ăia pe care voi nu-i puteți înghiți, deși EVZilei și RL sunt ultimele ziare necorupte încă de minciună și manipulare roșie, și B1 ultima televiziune liberă de USLași,
-mă faci că slujesc minciunii ca inconștientul și că o să-mi pară rău cândva și vi tu ca să mă corectezi pe mine că cică nu e așa cum zic de sus de la Dumnezeu ci e cum zici tu de la structurile ce te-au amețit de tot, aduci tu tot felul de argumente de copil naiv ca la final să mă informezi că mafia e condusă de Băsescu sau de Macovei bețiva și jaful a fost dat de PNTCD și de PDL...

Păi cu astfel de copii smintiți ce o să mă fac eu pe capul meu dacă una-întruna o să tot creadă ei în întoxicările și bârfele viclene lansate de echipa de păcălici și marionete condusă de maimuțică, de papagal și de motănelu' ăla micu' a lui Felix viclenul pervers? Ce o să mă fac cu voi dacă roadeți tot aluatul toxic și faceți blat ascuns cu căpușa cea roșie care s-a gonflat la 88% ca să crape și să se dezunfle acum tot așa de repede precum s-a mărit în sinea ei batjocorind pe oamenii cinstiți și drepți de pretutindeni?

Varza asta a mea face bine la capre căpiate așa că dacă ai mâncat-o nu mi te plânge insinuînd că nu știu ordinea evenimentelor, că despre aia tocmai ți-am vorbit... iar tu pe parcurs ai alunecat la ei pe faleză, la băștile roșii în curte care aruncă toate faptele lor în cârca altora, aruncă pisica neagră ruptă și împuțită la alții în casă, și privind cât de fără rușine susțin ei minciunile tu chiar i-ai crezut și m-ai luat pe post de sărsăilă, și pe mine și pe Băsescu și pe toți cei ce au apărat țara asta de minciună și nedreptate și impostură. Tu vezi acum ca și ei viceversa, ai ochi roșii exact ca marionetele USLașe, care deși sunt trei, în realitate sunt doar două.

Oare chiar n-a avut gust bun varza asta a mea a la Cluj? Eu cred că da, și parcă parcă începi să dai semne de revenire...

Eu să știi că nu bag de vină și ți-am mâncat tocana de legume și borșul și ți-am băut surogatul de cafea și nu mă plâng... Mă bucur că mi-ai ținut de urât de ziua drapelului național. Așa că să fii sănătos deacuma la cap... Doamne ajută... doar că tu nu știi cine este capul... Nu-i bai... confundă-l cu cappo di tuti cappy și pe don Georgio și Mugurel cu Căposu și răspândește zvonul că eu fac o varză monarhisto-băsistă de nedigerat.

Păi tocmai așa este, deci este chiar așa: sunt monarhist și nici cu președintele Băsescu nu mi-e rușine!.. iar varza ce ți-am servit este a la Cluj cu ceva frunze de dafin și cu un BoBoc de trandafir pe post de cireașă de pe tort. L-am votat și a ieșit și nu ne-a dezamăgit!

Iar CFRul a luat campionatul... cu echipa ceferiștilor demni.

Last edited by vsovivi; 26.06.2012 at 16:18:50.