Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Uite, ti-o zic franc: discuta asta cu un terapeut! Pentru mine e evident...
Daca esti prost, vei lua mesajele mele din ultimele ore catre tine, drept ofensa. daca esti, insa, asa cum presupun, doar un om bolnav, insa inteligent, te vei folosi de franchetea mea.
oricum ar fi, eu sunt dator, in virtutea dragostei la care nu ma pricep, sa te rog sa ma ierti.
Foloseste-te, omule, de unul ca mine. Cat mai sunt pe-aici. Te rog!
Urmeaza-mi indemnul! Pentru Domnul Hristos, o spun cu tot curajul meu nebunesc.
|
Ti am scris deja ca vorbele tale mi-au intrat in suflet.
Nu ca m-am schimbat de a 2 a zi,dar s-a trezit mai mult in mine persoana aceea care spui ca exista si in tine,si tinzi catre ea.
Dar totusi,postarea de acum nu ti-o inteleg. Am lasat eu poezia si ai luat-o tu?
Fii mai clar si chiar mai franc,ca nu ma supar. Ma consideri prost sau bolnav sufleteste sau nebun (caci consideri ca am nevoie de un teraput)? Ca nu se intelege prea bine din postarea ta. Si daca da,de ce? Ca doar am zis ca acela ar fi bine sa fie vizitat la spital...Poate nu am inteles eu ce ai vrut sa zici de fapt.
Oricum eu n-am avut curajul sa mai discutam despre aspecte personale,aici,ca nu stiu cat de interesati sunt ceilalti de asta.
Poate ne mai ciocnim in opinii , sau poate vorbim pe privat ,si atunci se va vedea si mai bine cum suntem fiecare.
Cert e ca sunt deschis la dialog,si pretuiesc toate persoanele care sunt dispuse la asta