Citat:
În prealabil postat de catalin2
In primul rand dvs. nu ati aflat depre ortodoxie decat de pe forum, ati spus ca ati foat ateu si acum doi ani v-ati convertit la catolicism. De fapt conceptia dvs. este apropiata si d eprotesatantism, am mai spus ca ecumensimul este protestantism imbinat cu umanism secular.
E posibil ca dvs. sa nu fi reusit in cei doi ani sa citit toata Sfanta Scriptura, deci vorbim pe imaginatie. .
|
Eu v-am mai spus că de câte ori nu vă convine subiectul, divagați în atacuri la persoană, sau, în cel mai bun caz, la considerații nefondate la adresa interlocutorului.
Faptul că am fost ateu nu însemamnă că nu am cunoscut, ba chiar în amănunt, învățătura Bisericii, atât cea primară, cât și cea Catolică și cea Ortodoxă. Sunt licențiat în filosofie iar patristica și scolastica au fost cursuri la care a trebuit să susțin examene la care, raportat la calitatea intervențiilor d-vs pe forum, mă îndoiesc sincer și obiectiv că ați fi promovat.
Revenind la problema aflată în discuție. Nu știu cât din Scriptură ați citit d-vs, dar eu vă îndrept atenția asupra unui singur verset: ""Duceți-vă
în toată lumea și propovăduiți Evanghelia
la orice făptură".