Citat:
În prealabil postat de ioanna
Asa cred NP. Omenirea n-a avut acces la Cuvant timp de 1850 de ani, pana a venit o doamna gospodina, Hellen White, care a avut acces la Cuvant. Asa cred toate sectele aparute in sec. XIX sau XX despre fondatorii lor. Cu alte cuvinte, Dumnezeu-Cuvantul a "hibernat" 1850 de ani, nu s-a descoperit oamenilor, in ciuda faptului ca acestia l-au cautat. Doar doamna adventista americana a cunoscut Adevarul deplin. Uitati-va pe acest topic si vedeti replicile NP, ca sa vedeti maniera lor de gandire.
|
Ironia nu-ti este de ajutor, draga Ioana. Nu este vorba ca a "hibernat Dumnzeu Cuvantul" cu am hibernat noi oamenii, asa, stand pe bancile Bisericii, ascultand predica parintelui cu o ureche,si cu celealalta ascultand glasul gandurilor noastre impanzite de grijuri. Cu un ochi privind parintele si altaru, si cu celalalt cine are mai fain costum ca noi. Degeaba invinovatim neoprotestantii, singura solutie e sa se invinovateasca fiecare pe el insusi, sa se pocaiasca, in adevarul sens al cuvantului, si sa-L caute pe Domnezeu din toata inima : Ma veti cauta, si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima. (Ier.29:13)