View Single Post
Vechi 07.06.2012, 19:22:51
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-daca ma rog pentru ierarhi zic asa :doamne ajuta sa nu mai fie ecumenisti,securisti,comunisti sau doamne fereste masoni si daca nu se lasa de aceste erezii macar sa avem altii care sunt cu adevarat crestini si induhovniciti .
-deci ma rog pt ei sau ma rog ca sa nu mai fie ei
Ai puatea să te rogi și altfel, mai ales pentru aștia care tu îi consideri ecumeniști, masoni etc...

Citat:
-eu l-am avut pe Parintele Teofil duhovnic si sincer sa fiu acum de cand a murit preotii astia din lume (de la bisericile din oras) nu stiu daca mi-ar putea raspunde ,sau daca m-ar sfatui duhovniceste daca eu trebuie sau nu sa scriu pe forum impotriva ecumenismului si masoneriei si a ierarhilor ecumenisti;de ce ? pt ca poate le-ar fi frica sa nu fie excomunicati,sau mai rau poate chiar ei sunt ecumenisti;
Să înțeleg că acum nu mai ai duhovnic? Legătura între duhovnic și fiul duhovnicesc trebuie să una prietenească, astfel încât să nu existe frica cu privire la anumite decizii ce trebuiesc luate. Eu sunt curios câți duhovnici ar da binecuvântare celor care suntem pe forum să contiune să scrie sau să intre în diferite polemici, mai ales cu cei de alte confesiuni, cum se întâmplă de cele mai multe ori. Îți răspund eu...sunt sigur că mai mult de jumatate dintre ortodocșii de pe forum ar dispărea dacă ar face ascultare.

Citat:
sau mai rau poate chiar ei sunt ecumenisti;
Oserv că ai o obsesie pentru ecumeniști..te-au marcat rău aspectele legate de ecumenism.

Citat:
-cand ma spovedeam la Parintele Teofil citisem eu intr-o carte de a lui ca a scris ca yoga e doar o simpla gimnastica;ceea ce nu e adevarat si i-am si zis ca yoga e satanica si a acceptat acest lucru (adica el nu stia,nu era bine informat,nu citise despre acest subiect :yoga);
-daca l-as fi intrebat de ecumenism nu stiu ce raspuns mi-ar fi dat
-sincer as avea incredere in Parintele Amfilohie,sau Parintele Iustin dar sunt cam departe de mine ca sa ajung la ei (sunt si bolnav);
-
Să înțeleg că ești mai presus decât un duhovnic? Sau puțini sunt măsură să-ți dea un sfat?
Reply With Quote