View Single Post
Vechi 06.06.2012, 10:22:52
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Am auzit mulți preoți îndemnând credincioșii să facă misiune. Adică să-și manifeste credința între cunocsuți - în familie, la serviciu, oriunde au prilejul. Dar această misiune nu trebuie să fie o propovăduire cu orice preț a cuvântului Evangheliei, ci o mărturisire cu întreaga viață trăită, așa încât oamenii să recunoască lumina lui Hristos în credinciosul mărturisitor. Altfel nu va putea convinge, și se va afla înșirând cuvinte goale, lipsite de putere.

Deci mărturisirea nu trebuie făcută mergând din ușă în ușă, ci pocăindu-te, curățindu-te și luminându-te pe tine însuți (prin lucrarea harului). Iar cei care au făcut aceasta în viața lor, măcar de au plecat și în pustie, n-au putut rămâne ascunși, ci lumina de care s-au învrednicit de la Domnul (care nu poate fi ținută sub obroc) a atras multe suflete însetate.
În acest fel, suntem datori, într-adevăr, să-L mărturisim pe Domnul, și să ne temem de nu o vom face cu viața noastră.
Amin! Slava lui Dumnezeu! De ar fi mai multi care gandesc asa...
Deci ceea ce lipseste e trairea; daca ar fi traire misiunea s-ar face automat. Cu trairea se incepe.
De fapt observ o incercare de trezire in BO si o dorinta de a ii mantui pe altii. Sper sa creasca si BO sa devina o Biserica implicata in misiune. E nevoie mare in acest sfarsit de veac.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote