Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
De ce să "beneficieze" de înviere, în condițiile în care ei n-au murit niciodată? De înviere are nevoie doar omul mort, cel viu nu. Ca să beneficieze de schimbarea trupului ("pneumatizarea" cum o numiți dumneavoastră), perfect de acord. De aceasta vor beneficia și drepții în viață la momentul Revenirii lui Iisus. Să nu-mi spuneți că și aceștia vor fi uciși pentru a putea fi apoi înviați!
Enoh și Ilie n-au experimentat-o. De ce să punem în cârca lui Dumnezeu două crime nenecesare?
Și mai straniu! Aceștia doi se află în Cer, iar antihristul pe pământ. Are antihristul autoritate să ucidă pe locuitorii cerului? Poate "se dă" și la sfinții îngerii să pună de-un genocid... Doamne iartă-mă!
|
Sfânta Tradiție ne spune că Sfinții Enoh și Ilie vor veni pe pământ să-l înfrunte pe antihrist, și să le propovăduiască oamenilor pe Hristos. Timp de trei ani vor propovădui și vor face minuni ca să-i trezească pe oameni din pierzare, iar după aceea vor for fi omorâți de antihrist. Trupurile lor vor zăcea 3 zile pe stradă, în văzul lumii dar după trei zile vor învia, moment în care coboară Hristos pe pământ. Nici de data asta, nu pot să vă redau timing-ul, îmi amintesc vag secvențele. Cat despre noi, aveți dreptate, daca vom trai pe vremea vom fi preschimbati direct, nu doar dreptii....