View Single Post
Vechi 05.06.2012, 13:38:18
r.mircea r.mircea is offline
Member

Data înregistrării: 03.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ideea aceasta este și mai stranie! Înseamnă că nu-i prețuiește pe toți drepții, ci doar pe cei care au fost înviați cu acea ocazie. Iar straniu de tot, este faptul că nu se suflă o vorbă despre salvarea unor "suflete" dintr-un "Iad" cu flăcări și chinuri. Așa cum doriți să acreditați ideea.
Vedeți dumneavoastră, bine spunea cineva pe forumul acesta că doctrinele sectare tind spre ateism și nihilism ... Voi ziceți că dacă trupul e mort, ești blestemat și osândit pentru că trupul=sufletul, noi spunem că trupul poate rămâne mort în lumea asta, dar sufletul se poate bucura în timpul ăsta în rai. Nu susținem materialismul dialectic, precum doctrina dumeavoastră.
Învierea aceea din Ierusalim a fost o minune, așa cum a fost învierea lui Lazăr, Învierea fiicei lui Iair, cu precizarea că era ca un ghiocel care vine cu evenimentul ”Primăvara Învierii”.

Către ortodocși: dacă mă exprim defectuos, sau incorect, vă rog să-mi atrageți atenția, că eu nu știu cum să-i mai explic amicului nostru, să priceapă mai bine....