View Single Post
Vechi 09.05.2012, 16:28:04
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Pentru tine (2+2)x2=mama omida?

Stii, matematica nu a fost o materie care mi-a placut dar nu am ajuns sa blestem ceea ce nu pot pricepe, nici sa defaimez ceea ce nu cunosc.

Si totusi, tu ai ceva matematic in tine = constanta.
Eu am făcut până mi-a ieșit pe ochi așa că știu ce vorbesc:

(2+2)x2 ce crezi dumneata că este? Nimic altceva decât operațiuni secrete SiFi listate în secret!

Mama omidee este în schimb o tâmpenie simpatică... deci cum ai vrea să le pui pe cântar? pe smegal = ?

E ciudat însă cum crezi fără îndoială și susții ceea ce nu pricepi doar pentru ca să defaimi și să blestemi pe Dumnezeu... însă zici că eu greșesc susținând că cică eu defaim și blestem pe cineva... e gata blestemat tot duhul rău, deci nu mai e nevoie să mă strofoc.

CONSTANȚA nu aparține matematicii și nici mie ci chiar dacă este în mine, este atributul neschimbabilității întru sfințenie al Lui Dumnezeu, din care ne împărtășim noi dacă-L ascultăm... altfel constantele astea speculative sunt pure scorneli ce se trag din născocirile absurde și modelările false ale gLumii căci pentru ei constanta morții este veșnică și așa explică ei totul prin numere, prin constante universale... că cică numerele nu se schimbă... și așa au scos tot felul de legi general valabile... niște prostii cât ei de mari.

Numerele sunt pure iluzii... afară de Dumnezeu, ele nu pot exista... căci doar El le poate conferi constanța și neschimbabilitatea... restul sunt basme și povești vânătorești.

Last edited by vsovivi; 09.05.2012 at 16:31:22.