View Single Post
Vechi 08.05.2012, 13:37:09
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Vor primi, nu isi vor induce, nu forteaza ceea ce e natural prin staruinta de a primi "vedenii" si alte daruri ... e o diferenta.
Desigur ca nu se forteaza si nu se induce. Nu ai cum sa fortezi darurile lui Dumnezeu. Cei care fac asa se autoamagesc.

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
D-na Doriana, o rugăminte: am avut o discuție, pe alt thread, cu Joydivision, și vă rog să ne aduceți o lămurire: Biserica d-vs. agreează așa numita "teologie a prosperității" ? Se predică la d-vs. în adunare această învățătură ?
Nu am auzit asa ceva pe la noi, domnule Mihai. Doar prin America si ceva biserici carismatice din Romania. In ce o (il) priveste pe Joy, am ceva sa ii spun:

Vreo 300 de mesaje ai fost cumintel si nu te-ai luat de penticostali, sa nu te deochi... Te-ai abtinut foarte bine. Ar fi bine sa ramai la cultivatul florilor si alte chestii feminine, caci te aranjeaza mai bine.

In ce ma priveste, as vrea sa discut mai mult principiile si nu cultele. Mi se pare mai frumos asa.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote