View Single Post
Vechi 04.04.2012, 23:17:14
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
nu tin partea niminui. Eu tin partea adevarului. Nu cred ca este cineva pe forum care sa zica ce eu, de un an si 2 luni de cand m-am inscris pe acest forum, am ridicat in slavi vreun politician. TOTI sunt corupti, TOTI sunt buni de trasi in teapa pentru ceea ce au facut in tara asta. Dar daca am ajuns unde am ajuns, sunt consecintele guvernarilor anterioare: a lui Iliescu, Constantinescu, Ceausescu, Dej si inclusiv a lui Mihai si Carol 2. Pe Basescu nu-l pun la socoteala pentru ca este presedinte in exercitiu, dar asta nu inseamna ca el este m-ai breaz decat ceilalti. Este la fel de nociv. Si nu inteleg de ce trebuie sa-l comparam pe Mihai cu un alt presedinte a-l Romaniei? Si el si ceilalti sefi de stat ai nostrii au fost l-a fel de "buni". Si unde este ridicolul situatiei in care Basesecu il acuza de tradare pe Mihai? A avut drepate. Dar ridicolul situatiei in care Mihai a declarat ca a plecat din tara, dupa abdicare, doar cu o valiza plina cu haine iar ulterior s-a demonstrat ca a plecat cu 47 tablouri de valoare (patrimoniu national), 2 masini Buick si multe altele...acesta situatie ridicola de ce nu vrem sa o vadem? Unsul Domnului vine si isi minte poporul! Ce a facut Mihai pentru politicienii aia pe care tu ii respecti atat? NIMIC! Le-a urat "moarte buna" in inchisorile comuniste. Si apropos, informatiile pe care le am nu sunt numai de la romani, ci sunt si de la rusi, englezi si americani (militari si civili implicati in cel de-al 2-lea razboi mondial), asta ca sa nu zici si tu ca istoricii nostrii sunt aserviti puterii. Una din cartile pe care le-am citit a aparut in 1974, carte care dupa 2 zile a fost retrasa de pe piata pe motiv ca "nu respecta linia partidului" si inclusiv cenzurata. In realitate in acea carte se spunea adevarul despre 23 august 1944
Eu stiam ca tablourile erau proprietate personala si masinile la fel. El nu a avut avere personala mostenita de la Carol I ca doar nu o fi fost saracul pamantului sa plece in strainatate doar cu o valiza de haine?
Imi miroase a minciuna comunista ca tablourile erau patrimoniu national, sincer nu il vad pe rege sa fure din proprietatea statului, nu vi se pare ca totul miroase a propaganda comunista?. Pai rusii normal, erau comunisti, deci se potriveste, englezii erau si ei aliatii lor, americanii la fel, aliatilor li s-a ascuns adevarul de catre rusi, e clar daca e carte din 1974 este comunista, nu aveti incredere in ea, chiar daca au scos-o de pe piata.

Nu e adevarat ca Mihai a urat politicienilor moarte buna in inchisorile comuniste, el nu a avut ce sa faca, comunistii au avut de partea lor pe rusi, americani englezi, Mihai nu a avut pe cine sa il ajute.

Am impresia ca desi sustineti ca sunteti de partea adevarului, nu sunteti prea obiectiv si cam exprimati parerea comunistilor, pentru ca numai ei mai foloseau discursul tradarii regelui, ei si Basescu care oricum este si el un comunist in fond.

Last edited by TunsDiana; 05.04.2012 at 10:23:38.