View Single Post
Vechi 20.02.2012, 16:38:28
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de androneo Vezi mesajul
Mda, iata niste americani mai isteti care au reusit sa trimita o camera de luat vederi la mica distanta in spatiu si se vede clar ca Pamantul este plat, daca va uitati bine i se vad si colturile!!!

http://www.wimp.com/weatherballoon/

Bine a facut Inchizitia (sau cine o fi fost) ca i-a ars pe ereticiii aia prosti care sustineau cu atata ratacire ca Pamantul ar fi rotund si nu PLAT!!
O, mulțam frumos pentru acest video! Iată cum, fără să vrea, cel ce a trimis camera în spațiu demonstrează ceea ce cu cîteva postări în urmă am tot încercat să explic fără mari speranțe de crezare din partea lui Raoul și a altor sceptici. Mai exact, la minutul 03:56 camera se rotește necontrolată și iată că linia orizontului apare deasupra cerului negru, imaginea cerului devenind pentru o secundă predominantă. În acel moment, orizontul se deformează brusc devenind concav din convex și confirmînd ideea că poziția teleobiectivului contează! Da, doamnelor și domnilor, fotografia nu poate fi o dovadă mai ales cînd e vorba despre imagini de dimensiuni foarte mari și de camere ieftine, nu profesionale.

Ascultați Noul Testament ortodox online.