Citat:
În prealabil postat de vsovivi
dragul meu Amic, stefan-florin,
...se vede din ce mărturisești că Iistoria pe care ai studiat-o ți-a fost mistificată și rescrisă viceversa și întoxicată de dușmanii monarhiei și ai lui Dumnezeu și mai ales de dușmanii poprului român, căci Carol al II-lea și Mihail sunt unșii Săi ca regi biruitori care au ținut piept tuturor nebuniilor sfârșitului de mileniu și începutului de mileniu nou spre slava lui Dumnezeu și a României populate cu români.
Impostorii însă, exteriori sau interiori, au rescris istoria ca să se erijeze ei la merite, nu mai dau numele lor sau apartenențele lor politice sau religioase.
Vorbești de Cuza și comparând abdicarea lui Cuza cu al lui Mihai, pe una o elogiezi deși a fost vorba de propria piele iar în cazul lui Mihai era vorba de pielea a 1000 de studenți aflați în beciurile ghestpoporului care 'a ales' republica, și te miri de ce Carol I nu l-a primit în țară, păi pentru a nu da 'șansa' acelorași boieri politicieni ca să distrugă România care tocmai își cucerise independența căci ușor se putea pierde ea îndărăt din moment ce intrasem în conflict cu țarul care ne răpise din teritorii ca să se erijeze la merite după victoria în războiul cu turcii.
Apoi vorbești ca și cum regele ar greși cerând de la statul mafiot și impostor casele și palatele construite din banii regilor, și domeniile care îi aparțineau de drept pentru care încă se mai tot judecă de parcă el ar fi cel ce greșește că a reprimit ce era al Casei Regale a României.
Cum a fost alături de poporul Român? Păi prin intermediul lui am intrat în Nato și UE, prin intermediul lui eram sprijiniți de radio europa liberă și prin intermediul lui imaginea României este bună în occident. El a fost factorul care a readus democrația și ibertatea în România căci PNTCD și PNL susțineau întoarcerea regelui încă de la început, prin Coposu și Rațiu și ceilați iubitori de adevărată democrație și 'republică', adică monarhie parlamentară. Deci tot ce s-a clădit bun în România se datorează lui Mihai care a patronat și a fost simbolul redobândirii libertății și unității poporului român. Iar ca ultimă dovadă, iată că a preferat decât să stea în occident bine mersi, a preferat să vină în România și să-și riște viața și demnitatea în lupta cu autoritățile care-l hăituiau ca prin prezența sa și prin farmecul său sfânt să redea speranța românilor în recucerirea adevăratelor valori: bunătatea și demnitatea și unitatea și iubirea care au fost înlocuite de băieții buni cu impostura, fărădelegea, ura, dezbinarea, lăcomia puterii, privilegiile torționarilor.
Iar vocea poporului liber nu s-a exprimat prin referendum pro sau contra monarhiei însă văd că unii ca tine, buni amici, sunt de părere că decât un rege sfânt și drept și smerit și modest e mai bine să aducem regi de import numai ca să ne batem joc complet de Dumnezeu și de unșii Săi.
Cu astfel de oameni nu am cum să fiu amic decât dușman și adversar... însă nu cu sângele și carnea este lupta ci cu puterile întunericului din noi înșine este lupta cea bună, așa că nu mă voi certa cu omul ci voi ruga pe un sfânt să certe drecul.
|
mda...aceeasi placa veche...un rege sfant drept si modest...desfranatul de Carol al 2-lea a fost un rege SFANT, drept si modest? Prietene, nu sunt nici prost, nici credul. Una din sursele mele a fost bunicul meu (veteran de razboi) si fratele bunicii dupa tata (si el veteran de razboi). Mai mult fratele bunicii dupa tata a fost luat prizonier de rusi datorita tradarii lui Mihai din 1944. Asta o stiu de la el, nu din cartile de istorie contrafacuta din epoca de aur sau cele de acum. Si Mihai Eminescu mintea cand combatea domnia lui Carol I? Si Eminescu era manipulat si dusman al regelui sfant, smerit si drept, intr-un cuvant dusman al poporului? A mintit el cumva cand a scris asta:
"De la Nistru pân� la Tisa
Tot Românul plânsu-mi-s-a
Ca nu mai poate strabate
De-atâta strainatate.
Din Hotin si pân� la Mare
Vin Muscalii de-a calare,
De la Mare la Hotin
Mereu calea ne-o atin;
Din Boian la Vatra Dornii
Au umplut omida cornii
Si strainul te tot paste,
De nu te mai poti cunoaste.
Sus la munte, jos la vale
Si-au facut dusmanii cale;
Din Satmar pâna �n Sacele
Numai vaduri ca acèle.
Vai de biet Român saracul,
Indarat tot da ca racul,
Nici îi merge, nici se �ndeamna,
Nici îi este toamna toamna,
Nici e vara vara lui
Si-i strain în tara lui" (Doina)
Prietene,astea au fost domniile regilor la noi in tara. Recunosc, nici presedintii nostri nu au fost mai breji, dar macar pe astia ii puteam schimba o data la 5 ani, pe cand pe rege...
PS-si regii nostrii au fost TOT de IMPORT, atat Carol I cat si Ferdinand. Si apropos, stii ce s-a intamplat cu cei 1000 de studenti de care tot ii pomenesti? Doamne ajuta!