View Single Post
Vechi 04.02.2012, 19:42:38
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sau ce inseamna asta ?

"Adevarat va spun ca unii din cei ce stau aici nu vor gusta moartea pana nu vor vedea pe Fiul omului venind in Imparatia Sa."
Foarte simplu :

I Corinteni cap 15 : "47. Omul cel dintâi este din pământ, pământesc; omul cel de-al doilea este din cer.
48. Cum este cel pământesc, așa sunt și cei pământești; și cum este cel ceresc, așa sunt și cei cerești.
49. Și după cum am purtat chipul celui pământesc, să purtăm și chipul celui ceresc."

II Corinteni : " 5. Iar Cel ce ne-a făcut spre aceasta este Dumnezeu, Care ne-a dat nouă arvuna Duhului."

Intelegi ? nu!, stiu ... dar o sa explic ... nu iti face griji !!!!!!

Deci cei care au primit "arvuna Duhului" s-au nascut din nou :" 6. Ce este născut din trup, trup este; și ce este născut din Duh, duh este. 7. Nu te mira că ți-am zis: Trebuie să vă nașteți de sus." astfel au intrat in imparatia cerului traind dupa Dumnezeu cu Duhul, dar murind cu trupul fata de veacul acesta, dar asta nu inseamna ca ei dupa ce au muriti fizic au rasmas constienti si rationali cu sufletul ,nu ci au adormit in Hristos, adica in Duhul care le-a si dat arvuna ca ei nu se vor mai prezenta in veacul ce va sa vina la judecata ci vor intra direct in viata , INVIIND ...TRAIND VESNIC PE PAMANT , pe cand ceilalti inviaza in judecata pana la a DOUA MOARTE CARE VA FII VESNICA!!!!!

Last edited by bob2909; 04.02.2012 at 19:52:49.