View Single Post
Vechi 04.02.2012, 03:18:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul

"Conglomerat de celule" inseamna adunatura de celule.
In cazul tumorii, e o adunatura de celule canceroase.
In cazul conceptiei, e o adunatura de celule de un alt tip.
Da,celule fetale se numesc ceea ce ne arata ca diferentierea biologica intre cele 2 corpuri este neta,fat si mama.
Ma mir ca ai trecut prea repede peste argumentul diferentei dintre celulele canceroase care nu urmeaza un program genetic si celulele de tip fetal care il urmeaza;sau nu sesizezi esentialul?

Mai sus spuneai ca femeia poate face ce vrea cu propriul trup,insa nu faci decat sa te contrazici cu stiinta care enunta ca sunt corpuri distincte.

De pilda,cand vb despre stabilirea trasaturilor si a sexului copilului treaba care se face chiar la conceptie,imi replici ca trasaturile si sexul copilului sunt adevarate bagatele,nimicuri,dp tau dv nu este o fiinta...
Insa nu-mi argumentezi de ce crezi asta...doar ca NU vrei tu sa accepti asta NU ESTE SUFICIENT!
Pai acestea sunt datele procesului,asa este reprezentata reproducerea unei fiinte si finalizarea acestui fapt,se pare ca esti iritat de acest proces al materiei vii,probabil ai o alta varianta a inmultirii umane?Prin telepatie si materializare completa in 5 minute?

Nu am auzit pe nimeni sa spuna ca poarta in pantece o adunatura de celule ci"port o fiinta in mine".
Conform dictionarului,o fiinta este un organism care traieste,este viu;tot ceea ce are viata si se misca.
Tu afirmi ca un embrion nu este fiinta, deci conform spuselor tale el se prezinta mort in uterul mamei si prinde viata doar la nastere...
Spune asta si unui doctor sau biolog,te va trimite sa studiezi inca o data scoala elementara :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 04.02.2012 at 03:25:00.
Reply With Quote