View Single Post
Vechi 22.01.2012, 19:37:47
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Haideti sa le luam pe rand:

Dati un singur exemplu.
Isihasmul și învățătura despre energiile necreate.

Citat:
Dar papa de capul lui poate spune "parutu-sa Duhului Sfant si noua" si gata o noua invatatura.
Si asta o poate face cand curveste cu amantele. Sau cu sotiile cand e in concediu de la "Sfantul Scaun".
Absolut tot ceea ce ați scris mai sus este neadevărat.

Citat:
Cum ar fi filioque, nu?
Dogma filioque nu contrazice cu nimic învățăturile primelor 7 Concilii.

Citat:
Aici aveti dreptate. Dar eu am argumentat de mult de ce potrivit invataturilor BO Anton de Padova nu trebuie cinstit de ortodocsi. Dvs ati dus discutia intr-o alta directie.
Dacă am dreptate, înseamnă implicit că există învățături ale BO care nu se regăsesc între cele de la primele 7 Concilii, deci vă contraziceți singur.

Citat:
1. Parintele Aresnie nu e canonizat de BOR (fac precizarea asta pentru ca dupa va legati de ea si veti spune ca statutul de sfant il da BOR) Nu sunt eu in masura sa ma pronunt daca parintele e sau nu sfant. Daca va fi canonizat de catre Biserica inseamna ca se vor fi analizat toate aspectele relevante si s-a constatat ca nu a gresit sau s-a indreptat in greseala.
Și când (când, nu dacă) va fi canonizat, dacă nu se va șterge pictura de la Drăgănescu, veți recunoaște că ați judecat un sfânt ?