View Single Post
Vechi 20.01.2012, 17:26:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
"Papagalii" ăștia doi încearcă să-și apere credința luată-n râs de dumneavoastră și coreligionarii dumneavoastră - cei ce au dat apă cu moară cu tot!
Nu prin dispute interminabile iti sustii credinta. Nu prin denigrarea credintei ortodoxe iti sustii credinta ta. Nu prin tulburarea apelor aduci oamenii la credinta, ci prin iubire, dragoste, umlinta, smerenie. Dragul meu te compatimesc spunandu-ti - credinta ta nu propovaduieste aceste valori - cel putin prin prezenta ta.

Ma tot intreb ce o fi credinta asta adventista (daca o putem numi credinta)? Oare credinta asta ne-a pastrat noua identiatea ce o avem astazi? Oare datorita credintei adventiste ne numim noi astazi poporul roman, vorbim noi aceeasi limba, avem aceleasi obiceiuri si traditii? Oare Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, poporul roman si ceilalti domnitori de seama au fost adventisti? hmm..ma indoiesc. Cand ei luptau cu paganii pentru reintregirea tarii, pentru pastrarea identatii neamului nostru credinta ta dragul meu nici nu exista. Acum sa vina sa dea lectii credintei poporului meu mi se pare jignire. Deci te rog trage tu concluzia cine pe cine denigreaza?

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
AAici nu s-a denigrat crucea, tainele, moaștele și etc; ci credința adventistă cu credincioșii ei cu to
Domnule 66, uita-te in postarile tale si fa un rezumat - Cate denigrari ai adus pana acum sfintelor taine, sfintelor moaste, a icoanealor...? - e scris cu manuta ta - deci nu incerca sa pozezi in victima ca nu-ti iese. Vad ca stai bine la capitolul diversiune dar crede-ma ca mai sunt si oameni care vad acest lucru. Acum te simti ofensat ca toti de aici iti pun tot felul de etichete si ca topicul acesta iti denigreaza credinta. Imi pare rau si te compatimesc, dar tu singur ai ales acest lucru, ti-ai facut-o cu manuta ta.

Ultimul drept pe care il avem este sa ne dam moartea, dar ultimul - (spunea Decebal referindu-se la libertea poporului dac) - Mesaje din trecut - Iar noi acum sa ne vindem si credinta?