View Single Post
Vechi 17.01.2012, 13:05:22
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Greșit, foarte greșgit gândești , ești pripită, repezită , și mai toate le înțelegi cu josul în sus . Da, prin felul în care te exprimi , și gândești , ești cu fundul în două luntrii , slujești la doi stăpâni. Fătucă dragă, tu dacă desfrânezi , musai să propovăduiești acest păcat ? Sau dacă ești o fumătoare înrăită , musai să-i îndemni pe alții la fumat ? Habar nu ai ce vorbești , sincer ești complet aeriană și mult mai mult de atât ! Eu însumi am trecut prin mari suferințe, iar ortodoxia o fac mai mult printre oameni , cu oameni și pentru oameni, inclusiv pentru oamenii nevoiași. Oricum, gândește de o mie de ori, înainte de a vorbi , și te rog renunță la fumat și nu numai. Să-ți dea Dumnezeu mai multă minte , pentru a înțelege mai lesne ce ți se spune !
Vedeti ca nu e bine sa judecati daca nu cunoasteti?
Eu nu fumez nici nu am fumat niciodata! Nu inteleg de unde ati dedus asta!
Doar pentru ca am compatimire pentru acel om ati sarit sa ma faceti in toate felurile si sa ma judecati!
V-ati suparat ca am indraznit sa va spun ca si d-voastra sunteti pacatos, recunoasteti ca de asta va ambalati asa.
Daca faceti munca cu nevoiasii nu trebuie sa va laudati cu asta si sa ajungeti sa credeti ca sunteti fara pacat.
Sa va dea si d-voastra Dumnezeu mai multa minte sa nu judecati pripit.
Reply With Quote