Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Pai vezi , dumneata acum tare rau te contrazici , sau cand spui adevarul aici sau la thredul in care afirmi ca nu trebuie sa luam placerea fumatului cuiva aflat la mare necaz ! Adica sa-i lasam aceasta "placere" precum matale spui foarte taios si nu odata ci de doua ori !
Aici e "buba" noastra ! Ne inconjuram de cuvinte marete , fara nici un fel de acoperire , adica slujim la doi stapani , ori nu-i bine Tuns asa ceva !
|
Nu am spus taios, mi se pare ca d-voastra sunteti foarte taios mai bine zis aveti un ton de Inchizitie si nu pot crede ca exista oameni care cauta in postarile oamenilor pentru a vedea unde exista contraziceri!
Se vede cat de colo ca nu cunoasteti suferinta oamenilor de pe strada, care nu au nimic, nu au familie, nu are cine sa ii ajute, mie imi pare tare rau de ei, si cu toate ca sunt fumatori nu ar trebui sa ii judecam chiar asa de aspru ca nu stim prin ce au trecut, poate ca in tigara isi gasesc alinarea, avand o viata grea si fara bucurii.
Care sunt acele cuvinte marete pe care le-am spus daca nu va suparati?
Inca afirm ca oamenii pacatosi merita salvati, nu sunteti de acord? Inca spun ca e greu sa traiesti in Lumina, e mult mai usor sa traiesti in lume, e adevarat ca omul acela nu face bine ca fumeaza dar cine sunteti d-voastra sa il judecati?
D-voastra nu pacatuiti, d-voastra nu va contraziceti, si de unde aveti caderea sa imi spuneti ca slujesc la doi stapani?