Citat:
În prealabil postat de Anna
Nu ma supar pe tine. Credeam si eu asa la inceput. Intr-adevar nu aveam incredere in el, asa cum zici tu, dar s-a tot chinuit sa imi castige increderea si a reusit, acum chiar am incredere foarte mare in el. Si tot repeta un lucru de care mi-am dat seama ca e adevarat, ca ma razbun pe el pentru tot ce vad eu negativ in alti barbati. Nu mai fac asta cu el, pentru ca mi-am dat seama ca avea dreptate. Dar as vrea sa-mi treaca totusi problema asta pe care o am cu barbatii (repet, nu cred ca toti sunt la fel, ma doare doar ca e vorba de o majoritate), probabil imi va trece doar cu multa rugaciune.
Am momente in care ma doare foarte tare ce vad si plang, ma deprim ffff tare si in acele momente de criza am nevoie de ajutor imediat, asa cum am primit pe acest forum de exemplu. Dar vindecarea adevarata imi va veni de la Dumnezeu, numai nu stiu cand...
|
Pai ai o problema destul de artificiala.
Tu plangi pentru ca nu poti schimba realitatea potrivit dorintelor tale.
Nici nu stiu daca este vorba de o "majoritate".
Eu stiu barbati care m-au ajutat si m-ar ajuta oricand (nici macar nu sunt prietenii mei, ci i-am cunoscut prin sotul meu).
Sau chiar barbati cunoscuti intamplator.. tin minte ca o data efectiv m-am "luptat" cu un tanar care vroia sa-mi care el sacosele cu cumparaturi.
Si chiar acum doua zile am fost la service auto si m-au ajutat n oameni fara sa-i rog (unul sa-mi monteze scaunul de masina, apoi doi -ca e greu pt barbati sa monteze un scaun, au chemat si un inginer -, altul sa dea un telefon in locul meu etc...). Exista barbati politicosi, amabili, saritori.. trebuie sa li se dea doar o sansa.
Din nou, nu te supara pe mine, nu confunda dorintele tale cu realitatea.
Si eu as vrea multe lucruri, as vrea sa nu mai existe avorturi, sa nu mai existe atata lipsa de respect pentru viata etc.. dar inteleg ca aceasta este totusi realitatea in care traiesc si nu pot alege in locul altora.
Nu are rost sa-ti fie frica!
Crezi ca daca se intampla cel mai rau lucru posibil.. sa te insele, banuiesc ca asta este spaima ta. Sau sa nu te iubeasca cu adevarat, ci doar sa profite etc.. Crezi ca se darama cerul? Ca nu o sa mai poti trai?
Nu, nu se va intampla nimic, nu cade cerul, vei trai, te vei adapta...
Dar nu are rost sa traiesti acum cu astfel de spaime, consumandu-ti energia emotionala in lucruri fanteziste, dezarmandu-te singura in fata realitatii.