Citat:
În prealabil postat de anna21
Raoul, tu nu intelegi. Ai indignat prin faptul ca ai spus ca cei care au murit la revolutie nu au nici un merit, nu sunt eroi etc...
|
Nu e adevarat Ana,reciteste posturile mele

Am aratat chiar cum au fost "rasplatiti" in iunie '90... In fine.
Citat:
În prealabil postat de anna21
Acum.. ca este bine sau mai rau, eu nu stiu. Sunt subiectiva. Cred ca este mai rau.
|
Corect. Nu stiu de ce unora le e greu sa recunoasca.
[/quote]
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Eliade a fost un nume interzis in Romania,asa ca nu vad cum ar fi putut exista in bibliotecile romanilor?!
Primele publicatii ale lui Eliade au aparut prin 1991,desigur ca mai existau si editii vintage,dar probabil ca circulau mai ilegal decat crack coccaine :)
|
Ma omori cu Eliade al tau. Cine l-a citit? Sa fim seriosi... Tara are atatea probleme,ii mai arde cuiva de ce a scris el? Oamenii nu au locuri de munca,nu isi pot lua o casa,nu au ce manca,crezi ca la Eliade se gandesc ei?? De parca daca ai citit altceva si nu Eliade esti mai prost. Eu am citit colectia lui Jules Verne - carti comuniste - cu ce ma afecteaza? Trebuie neaparat sa citesc editiile dupa '89? Sau sunt considerat mai incult decat unul care in loc de Jules Verne a citit Eliade? Ai un mod ciudat de a privi lucrurile.