View Single Post
Vechi 28.12.2011, 00:25:52
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Din nou numai acuze (la adresa mea) si discutii pe langa,nimic concret,niciun contraargument la exemplele mele,nimic! Haideti fratilor sa ducem o lupta egala,asa mi se pare corect! Si parintele Arsenie Boca a spus ca va fi mai rau dupa '89,de ce nu vreti sa-l credeti? Eu am spus ca 90% din ce avem e de pe urma comunistilor,de ce nu ziceti nimic despre asta?
Raoul, tu nu intelegi. Ai indignat prin faptul ca ai spus ca cei care au murit la revolutie nu au nici un merit, nu sunt eroi etc...

Eu zic ca nu au murit degeaba. Ca altii si-au batut joc de jertfa lor.. este altceva.
Acum.. ca este bine sau mai rau, eu nu stiu. Sunt subiectiva. Cred ca este mai rau. Pe vremea comunistilor exista un rau comun impotriva caruia oamenii tindeau sa se solidarizeze. Eu imi amintesc ca oamenii se ajutau intre ei (dar poate eram prea mica, aveam 14 ani in 89)
Astazi este "libertate", oamenii nu stiu impotriva a ce ar trebui sa se alieze, sa lupte etc.. Raul nu se mai vede. Ni se spune ca totul este bine, iar acolo une este boala si saracie este indreptata cu cinism vina asupra victimelor.

Fiecare roman pe care il cunosc, luat in parte, este admirabil.
Dar ca natie...
Reply With Quote