View Single Post
Vechi 26.12.2011, 15:24:19
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
1. Nu-i nevoie sa-i mangaiati pe crestet pe adventisti. Este suficient sa va comportati crestineste si sa aratati macar 1(una bucata) profetie falsa facuta de Ellen White. Accentuez: care profetie a lui Ellen White s-a dovedit a fi falsa?

2. O mare rugaminte la dvs.: re-revin cu o problema postata aici (http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=518), referitor la niste ipoteze ale dvs.

3. Suntem pe un forum. Dati dovada de spirit crestin si dialogati cu partenerii de forum. Este mai benefic, decat sa umpleti paginile cu tot felul de ipoteze tratate foarte superficial. Pot sa spun ca eu, personal, am incercat sa urmaresc ce ati vrut sa spuneti si m-am trezit ca am o creierul varza.
Scuze - am vrut sa spun ca asteptarea venirii profetita a avae loc in 1844 sau asa ceva apoi tema cu sanctuarul cresc se dovedesc a fi false, soldatii imparatului din Asiria nu au ce cauta in sanctuarul ceresc iar locasul despre care vb apocalipsa este unul interior, in energii , caci in imparatie nimic nu poate fi murdarit fiindca nu exista nimic material sau murdaribil. totul este desavirsit , tot ceea ce se refera la cer si care ar putea sa fie murdarit este atmosfera generala , sociala si trairile colective care ii afecteaza chiar si pe cei neimplicati peste care nu pot trece doar sfintii.
Oare cerurile imparatiei nu sint si in noi ? cu deosebirea ca cerurile noastre interioare formate din principii care grupeaza calitati nu sint inca desavirsite.

2 la tema respectiva am raspuns in alt mesaj dar succesiunea paginilor si insuficienta detaliilor si sustinerea cu sufiicientee versete biblice din partea mea face ca viziunea sa nu fie transmisa multumitor.
o sa incerc sa reiau dar sa ma ajuti te rog si tu sa imi indici exact punctele care necesita mai mare atentie.

imi dau sama ca in citeva mesaje nu pot explica o intreaga viziune care se bazeaza pe sute de versete din Vt si pe alte zeci pina la sute de revelatii calugaresti si nu numai incluisv citeva personale mai din tinerete..
De aceea am facut un manuscris acum 2 ani in care am detaliat toate presarat si cu alte articole si citate din alte carti studiu care daca s-ar tipari ar putea acoperi doua volume de carte.
Insa si ea este adresata tot cunoscatorilor care au un anume nivel , este aresat calugarilor in principal.