View Single Post
Vechi 20.12.2011, 22:49:25
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Am inteles, ai tu amintiri neplacute legate de aceste evenimente, din preajma Craciunului. Sau ceva in genul acesta.
Nu,dimpotriva,am amintiri frumoase legate de Craciun din vremea copilariei Deci in niciun caz motivul nu e cel presupus de tine mai sus.

Citat:
Sa insinuezi ca unii sau altii au fost tinuti in puf si au copilarit prea mult, e alta. (...) Cred ca nimeni de pe acest forum nu poate afirma ca a avut o viata numai lapte si miere de la momentul nasterii pana in prezent. (...) Nu ai de unde sa stii prin ce incercari a trecut si Mirela sau eu sau orice alt user de pe forum, asa cum nici noi nu stim de incercarile tale
1. Nu am afirmat asta. In fond nici nu ma intereseaza.
2. Daca sustii (si pe buna dreptate) ca nu stiti viata mea,incercarile etc. atunci la ce ma mai criticati?? Ea a aruncat cu noroi,eu am tinut problema in limita decentei si a unei comunicari civilizate. Mi-am exprimat parerile,atata tot.

Citat:
Probabil consideri ca ai "scoala vietii" pentru ca soarta nu a fost tocmai blanda cu tine. Dar nu e asa.
Dar cum e?

Citat:
Daca ai anumite frustrari legate de trecut, vorbeste cu cineva. Deschide un thread, vorbeste cu un prieten sau cu un user de pe acest forum, pe privat. Cred ca oricine ar fi dispus sa te asculte si sa te ajute cu un sfat, chiar si eu, desi e evident ca avem mari diferente.
Chiar nu e vorba de asta,nu am nicio frustrare,nu ma macina si nu ma roade nimic. Traiesc in prezent,nu in trecut! Crezi ca nu am altceva mai bun de facut in viata decat sa ma smiorcai?

Citat:
Iar virginitatea fetelor de 15 ani nu are nicio legatura cu subiectul si sincer, incep sa ma satur sa aud de asta peste tot.
Vezi,aici gresesti. De ce te ascunzi de adevar? Imi place ca esti o fire optimista,speri si visezi la mai bine,dar nu privi numai in fata,mai uita-te si-n stanga si-n dreapta. Viata nu e roz! Asta e realitatea,fie ca o accepti sau nu!

Citat:
Oricare ar fi subiectul unei discutii, cumva se ajunge in final la modul imoral de viata pe care il au generatiile acestea. E agasant.
Pai din generatia asta fac (sau am facut) si eu parte. De ce sa nu spun lucrurilor pe nume? Asta e realitatea Ana. Daca asta e viata tinerilor,fetele doar asta au in cap,baietii la fel,de ce vrei sa te minti ca i-ar face mai fericiti sau i-ar incanta cine stie cat un amarat de pom cu globulete si instalatie in el?? Pot sa jur ca 80% din tineri prefera in locul bradului discoteca,tigarile,bautura + alte lucruri de care nu mai vreau sa amintesc. Asta e ADEVARUL!

Citat:
Nu problema in sine, ci felul in care se pune problema. Dar asta e alta discutie.
Stii... eu sunt ceva mai direct. Nu stiu de ce vezi in asta un defect. Cum vrei s-o spun? Sa ma exprim mai bine prin pilde si ghicitori? Imi pare rau,nu am fost niciodata un bun narator!

Citat:
Si nu e vorba de a fi visator, ci de a pastra in suflet un strop din inocenta si bucuria copilariei. Fie ca e vorba de impodobitul brazilor de Craciun sau de o alta placere nevinovata, pe care numai tu o stii.
ce inocenta vezi tu in alcool,sex,tigari,droguri si alte asemenea?? Stii ca nu poti sluji la doi stapani! Ei deja si l-au ales! Ori se reprofileaza,ori... Ca de combinat nu merge,nu sunt compatibile una cu alta!

Si in final: eu spuneam ca am altele pe cap acum,alte griji si alte prioritati decat sa impodobesc un brad. oate o s-o fac cand o sa am nevasta,copii... Dar pana atunci pt. cine? Pentru pisica cu care stau?

Last edited by Raoul; 20.12.2011 at 22:53:14.
Reply With Quote