Citat:
În prealabil postat de Raoul
Cu ce Ana? Ca refuz sa raman un visator?? Zi-mi concret cu ce gresesc,cu ce nu esti deacord.
|
Discutiile pro sau contra anumitor traditii de Craciun sunt una. Sa insinuezi ca unii sau altii au fost tinuti in puf si au copilarit prea mult, e alta. Am inteles, ai tu amintiri neplacute legate de aceste evenimente, din preajma Craciunului. Sau ceva in genul acesta. Nu inseamna ca altii, care au avut o copilarie mai fericita, iti sunt inferiori. Probabil consideri ca ai "scoala vietii" pentru ca soarta nu a fost tocmai blanda cu tine. Dar nu e asa. Important e ceea ce inveti din toate experientele placute sau mai putin placute prin care treci, nu faptul ca ti s-au intamplat. Cred ca nimeni de pe acest forum nu poate afirma ca a avut o viata numai lapte si miere de la momentul nasterii pana in prezent. Dar nu trebuie sa lasam asta sa ne acreasca sufletul. Dar daca o faci, e alegerea ta, insa nu ii judeca pe altii ca fiindu-ti inferiori, pe considerentul ca nu au trecut prin ce ai trecut tu sau ca "au copilarit pana la 22 de ani". Nu ai de unde sa stii prin ce incercari a trecut si Mirela sau eu sau orice alt user de pe forum, asa cum nici noi nu stim de incercarile tale, desi incerci cu atata subtilitate sa ni le arati. Daca ai anumite frustrari legate de trecut, vorbeste cu cineva. Deschide un thread, vorbeste cu un prieten sau cu un user de pe acest forum, pe privat. Cred ca oricine ar fi dispus sa te asculte si sa te ajute cu un sfat, chiar si eu, desi e evident ca avem mari diferente.
Iar virginitatea fetelor de 15 ani nu are nicio legatura cu subiectul si sincer, incep sa ma satur sa aud de asta peste tot. Oricare ar fi subiectul unei discutii, cumva se ajunge in final la modul imoral de viata pe care il au generatiile acestea. E agasant. Nu problema in sine, ci felul in care
se pune problema. Dar asta e alta discutie.
Si nu e vorba de a fi visator, ci de a pastra in suflet un strop din inocenta si bucuria copilariei. Fie ca e vorba de impodobitul brazilor de Craciun sau de o alta placere nevinovata, pe care numai tu o stii.