View Single Post
Vechi 20.12.2011, 15:42:37
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Imi pare rau ca nu ai primit cadouri, chiar daca, pe de alta parte, spui ca Mos Craciun ti-a inseninat, intr-adevar, copilaria. Da, vad la ce le e gandul tuturor. Tocmai de aceea, zic ca ar fi mai bine sa nu renuntam la aceste "tampenii". Poate daca le-ar fi gandul la asta, nu le-ar mai fi la cele mentionate de tine.
Hmm... rezolvarea acestor probleme nu se gaseste in niciun caz in pomul de Craciun,ci mai degraba in educatie,credinta etc.

Citat:
Apoi, termenul "a agata" nu imi place deloc, dar dincolo de asta, ce Doamne iarta-ma ai cauta tu, om in toata firea, cu o fetita de 15 ani?
Ce om in toata firea? Am 22 de ani,proaspat impliniti. Si numai "fetite nevinovate" nu sunt alea de 15 ani... (unele,ca sa nu zic majoritatea).

Oricum eu m-am exprimat total diferit,am spus "daca".

Citat:
Sunt multi care tin astfel de braduti in ghiveci si la bloc.
Mda,nu ar fi chiar ceva imposibil. Insa ultima oara cand am avut pom de craciun mi s-a urcat pisica in el,asa ca nu am de gand sa-l tin ca sa-l pazesc mai mult

Citat:
Te inseli. Despre data invierii apar unele indicii, ceea ce nu se poate spune despre data nasterii. Si crede-ma ca data sarbatorii Nasterii lui Iisus nu a fost aleasa asa, ca sa fie "una din cele 365".
Nu zic ca a fost aleasca chiar la intamplare,insa nici nu se stie ceva exact 100%. Ideea era ca sarbatorim mai mult ca amintire si cinstire a acelei zile,nu neaparat ca este exact cea stabilita (de aceea am dat exemplu Pastele,cand ziua difera de la an la an,totusi ea avand aceeasi insemnatate).

Last edited by Raoul; 20.12.2011 at 15:46:17.
Reply With Quote