Citat:
În prealabil postat de anita
Eu sunt nascuta in anii '50 si imi dau seama cum a evoluat societatea.
Este mult mai rau decat atunci ,lumea s-a stricat.
Cei care au trait intre cele doua razboaie la fel spun.
Nu interpretez dupa voia mea ,aceste argumente le-am auzit la predica ,la sf.Liturghie duminicala.
Hristos spune sa fim atenti la semnele vremurilor.
Cum de tocmai acest citat nu l-ati comentat:
"Învățați de la smochin pilda: Când mlădița lui se face fragedă și odrăslește frunze, cunoașteți că vara e aproape.
Asemenea și voi, când veți vedea toate acestea, să știți că este aproape, la uși."
Avem si marturiile sfintilor parinti ,de ex.sf.episcop Ioan din Kiev care a trait in muntii Neamtului:"- Preasfințite, dar de ce să fie atâtea războaie și vremuri cumplite astăzi? - Părinte Teodul, acestea sunt vremurile apocaliptice. Ca să le înțelegi mai bine,citește Evanghelia de la Matei, capitolele 24 și 25. Acum au început să se împlinească
cele scrise acolo..."
Sfarsitul vine cand murim ,dar nici sa ne incalzim cu ideea ca mai e mult pana la a doua Venire si avem timp sa ne mantuim.
|
Eu sunt nascuta in anii 80 si consider ca era mai rau in anii 50 si in perioada interbelica in primul rand datorita crimelor care s-au comis impotriva intelectualilor si in general oamenilor care se opuneau regimului comunist la noi in tara, multi oameni au stat in inchisori, cum puteti sa spuneti ca lumea este mai stricata astazi? Iar in perioada interbelica uitati ca au fost crimele comise de legionari ca sa nu mai vorbim de crimele celui de-al doilea razboi mondial.
Numai D-zeu din cer stie cand va fi sfarsitul.