View Single Post
Vechi 19.12.2011, 14:43:06
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Deci se complică lucrurile... sunt pierdut! Nu-mi ajunge toată viața (nici 3 de fapt) ca să am "informația completă"
Depinde la ce va referiti. Daca va referiti la partea cu lucrarile teologilor protestanti nu am inteles. Oricum chiar nu e deloc relevand ca acestia spus ca este parerea lor sau daca spus ca asa este sigur. Dpdv al BO invatatura lor e gresita indiferent de cum se exprima.
Daca va referiti la faptul ca ati avea nevoie de vreo 3 vieti sa studiati toata literatura patristica, e mai simplu: Cititi marturisirea de credinta, sau dogmatica unde sunt prezentate argumnetele cu trimiteri, acolo unde doriti sa verificati.

Citat:
Acum în Cer, Fiul are și fire umană?. Dar... chiar vă rog să nu răspundeți... mai bine-mi retrag întrebarea
Daca vi s-a raspuns la intrebarea pe care o considerati retorica eu tot va voi raspunde: Fiul nu. Hristos da. Si ca sa nu spuneti ca sustin idei eretice, nu nu sunt persoane diferite si tine de taina intruparii si taina Fiintei si a Persoanelor Sfintei Treimi.

Citat:
Puteți să-mi faceți același hatâr și să vă retrageți rugămintea?
E dreptul dvs sa nu raspundeti. Dar atat timp cat afirmati ceva astept si o argumentare. Nu va oblig bineinteles, era doar o rugaminte.