Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Dacă interpretarea textului este haotică și chiar amuzantă (adică bisericile protestante și neoprotestante din care au ieșit, erau "de-ai voștri"  ), partea subliniată este de-a dreptul o minciună sfruntată, pentru care va trebui să-ți ceri scuze! Eu înțeleg să fi confuz și neinformat, dar nu accept să minți rău intenționat. Dacă vrei să mai fi băgat în seamă, te rog să-ți revizuiești atitudinea! Pot să suport ironia și mojicia deopotrivă, dar când văd minciuna grosolană, aleg să ignor persoana respectivă...
|
Nu o mai face pe prostul cu mine. Tu ai zis ca erau si inainte de adventi alte culte care tineau Legea lui Dumnezeu adica formau biserica adevarata! Conform cu versetul citat ori ati iesit din acel grup ori nu ati ascultat de el nici inainte si nici dupa anul 1844 !
Apoi arata-mi niste profetii care sa nu fie marca White! Apoi daca scrierile lui White se aseamana cu cele ale lui Smith nu au avut aceasi sursa? Sau a plagiat White?
P.S eu stiu ca imi evitati intrebarile deoarece nu va intereseaza adevarul sau poate chiar nu puteti raspunde! M-am gandit si eu asa : daca as fi adventist cum as putea interpreta acest verset (ei au iesit din mijlocul nostru). Singurul raspuns ar fi ca in America nu erau crestini adevarati ci doar in Europa. Dar deja tehnologia era destul de avansata si crestinii europeni nu au luat parte la amagirea adventa! (Inca nu as-ti spus concret cum a-ti aparut ca biserica).
P.s 2 Eu citisem ca Harold Camping a fost adventist. Oricum nu am zis adventist de ziua a saptea si am precizat ca probabil dintr-o ramura adventa! Adventii nu au profetit anul acesta sfarsitul ! Dar ca deobicei faceti din tantar armasar! Dar faptul demonstrat (daca nu demonstreaza tu invers!) ca grasu a mintit spunand despre mine ca mint pe acest fapt il omiti?!? :)))