View Single Post
Vechi 09.12.2011, 08:11:50
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
nu neparat deznadejde, dar o stare sufleteasca proasta sigur. Mai ales cand esti un om de actiune, sa stai blocat in casa, sa te tot invarti in jurul patului, sa vezi oamenii pe geam cum se duc bucurosi la sfanta biserica si tu sa te intorci si sa te asezi iar in pat...
De o saptamana bolesc, si mi-s necajita. Ma simt legata la maini si la picioare. Atatea lucruri depind de mine!

Si culmea, mananc cat mai natural:D
Tocmai ai luat o raceala grozava,nu?
Nu esti singura :)
Si eu am fost necajita,dar din pacate nu se mai poate face mare lucru din momentul in care ai luat virusul sau bacteria.Mult mai bine ar fi sa prevenim,si totusi cand esti sanatos uiti de preventie si de cure.

Un mic truc care a mers de cateva ori:cand simt ca ma ia raceala sau am stat in frig iau putin ginger(ghimbir?)sub limba.Este iute de-ti dau lacrimile dar merita.
Anul trecut m-am incuiat pe dinafara casei si am stat vreo 4 ore intr-un tricou subtire intr-o vreme mohorata de noiembrie cu burnita.Cand am reusit sa intru in casa,am tinut ginger sub limba si m-am incalzit instantaneu,plus ca am scapat de o raceala pe cinste!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote