Citat:
În prealabil postat de anna21
Am cunoscut cateva persoane care sustin ca nu s-au mai imbolnavit de ani intregi tinand o dieta numita "Rotation diet".
Ideea de baza este ca oamenii dezvolta sensibilitati la diferite alimente, ceea ce duce la scaderea imunitatii. Dieta a fost testata mai ales pe cei cu alergii, dar o tin si cei care doar vor sa-si pastreze sanatatea.
Nu se mananca hrana din aceeasi categorie la intervale mai mici de 24 ore (4 zile in alte variante). De ex. daca luni mananci grau (Paine, paste fainoase, biscuiti etc..) nu mai consumi grau pana miercuri.
Exista modele de dieta pe net.
De asemenea, am citit ca trebuie redus radical consumul de zahar (sub orice forma). Si eu am perioade in care simt continuu oboseala, desi nu am motive... Cred ca zaharul este de vina. Imi tot propun sa renunt "de maine" dar nu reusesc.
|
Pt oboseala nejustificata ar fi bine sa-ti faci niste testari ale glandei tiroide.
Desi din ce spui,faza cu zaharul mi se intampla si mie.Mai am dimineti"nebune"cand micul dejun este o prajitura si cafea.Intotdeauna dupa acest fel de mic dejun ma apuca somnolenta,lipsa de energie pana la epuizare,nevoia de a manca ceva consistent.
Zahar propriu-zis nu consum(in cafea sau ceai),insa ce sa te faci cu zaharul ascuns in diverse produse?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|