Cu adevarat minunate cuvintele! Multumim Laura19!
Acum am reusit sa citesc tot.
Unsfatbunpentrufiecare spunea: ,,Singurul lucru care este sigur este faptul ca cu cat ai mai mult lapte, cu atat se lasa si sanii. De aceea cred eu ca multe mame prefera sa nu-si alapteze copiii ca sanii sa nu-si piarda atat de mult elasticitatea pielii, mentinand greutatea laptelui.”
De aici mi-a aparut intrebarea: cumva cu cat alaptezi copilul cu atat organismul ,,fabrica” mai mult lapte si sanii cresc in volum mai mult decat erau imediat dupa nastere? Sau dimensiunea sanilor ramane aceiasi ca dupa nastere ori poate chiar sa scada cu trecerea timpului (cam cand ar incepe sa scada, dupa 1 an sau 2 sa zic ? Iar daca nu ii mai da sa suga ca inainte, ci mai putin in mod intentionat pt ca vrea sa ii diversifice alimentatia-cu lapte de capra,vaca etc atunci organismul se opreste din a mai ,,fabrica” la fel de mult lapte ca inainte ?) ? Ma mai gandeam ca daca o dor sanii pt ca se aduna lapte si solutia ar fi sa-i mai ,,goleasca”, daca nu ar alapta copilul poate tocmai atunci ar aparea vergeturi (crescand in greutate si nefacand fata elasticitatea pielii), o parere...Dar adevarul nu-l stiu. Cine il stie poate ne spune si noua...
De asemenea, daca o mama a reusit sa depaseasca sau sa previna aceasta problema (lasarea sanilor) o rugam sa ne impartaseasca din experienta sa. Ori daca afla cine ceva la un moment dat, la fel. Oricum, solutiile la care s-a gandit Laura19 par destul de bune.
Zile senine si pline de iubire, tuturor!
Last edited by tinutza; 10.11.2011 at 23:58:31.
|