View Single Post
Vechi 30.09.2011, 16:36:12
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Mesajul Scotianului nu e deranjant, isi spune conceptia cultului sau, insa deranjant e mesajul tau, daca iti amintesti si in cazul cu penticostalul ti-am atras atentia ca asta cu aplaudatul a cuiva seamana cu formarea unei tabere, a unui grup. Am observat de mai multe ori ca eterodocsii au tendinta sa formeze tabere ca sa-si impuna punctele de vedere gresite. In schimb ortodocsii nu prea au aceasta tendinta, fiecare scrie pentru el, cel mult se apreciaza pe mesaje private.
Nu ca Theodor nu ar fi in stare sa se apere singur, insa as veni cu observatia ca in urma postarilor de tipul celei de mai sus mai ramine de tras concluzia care se citeste printre rinduri:" ce minunati sint ortodocsii!". Daca ati fi fost atent ati fi vazut ca dl Theodor a adus multe laude la adresa Deliei, care este ortodoxa. Postari din care am avut si eu de invatat. Numai daca vedem, scriem, citim prin prisma Domnului nostru Isus Cristos putem sa-L vedem in aproapele nostru, care, intimplator, e de alta confesiune. Iar din ortodocsii care scriu pe acest forum se diferentiaza si se disting de departe cei care il cauta pe Domnul nostru Isus Cristos de cei care isi fac din ortodoxie un chip cioplit. Asta ca observatie a unui "eterortodox".