View Single Post
Vechi 22.09.2011, 14:00:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
sunt intristata vazand ce s-a intamplat pe aici in ultimele zile.
intradevar, se simte o lupta puternica si la nivel virtual.
Dar e justificata.In crestinism intotdeauna au fost lupte. IAr tulburarea aceasta cred eu, are la baza 2 motive:
1. spiritual, deoarece forumul este un mijloc de socializare: eu de ex am cunoscut oameni minunati de pe acest forum, atat din timisoara(chiar voi fi nasa copilului unui forumist, fetita nascuta de 3 zile), cat si din Bucuresti. am aflat cuvinte de folos, precum si stiri utile.
2. economic,deoarece siteul ocupa locul 1 in categoria spiritualitate. Iar pentru a detrona acest record, se merge pe arhicunoscutul slogan:"Divide et impera".asadar, daca nu se poate dinafara,hai sa producem razboi dinauntru. Iar daca promoterii poarta haine rosii, negre sau violete, asta nu are nici o importanta.

am nadejdea ca daca acest site va fi de folos cuiva, Domnul il va lasa sa dainuiasca atat timp cat vom avea nevoie de el!
Ce vrei sa spui cu "Divide et impera", Lore? Nu inteleg ce vrei sa spui, atata timp cat s-au ridicat probleme reale, care cer o solutionare rapida.
Deja s-a miscat ceva, prin infintarea topicului "Banari", care a fost cerut de multa vreme, caci e frustrant sa constati, ca o persoana, care face parte din marea noastra familie, e banata dintr-odata si fara avertisment (vizibil).